Ka humbur nje telefon prane nenkalimit tek kodra e diellit

Shkruar nga: Ardian | Publikuar më: 2022-11-13 12:35:22
Telefon Samsung me mbrojtese ngjyre bezhe. Ka dhe nje varese.

Tel: 0355692063683