Kemi gjetur nje portifol ne oborrin e Bashkise Shkoder.

Shkruar nga: Kujtim Bërkimi | Publikuar më: 2022-11-14 12:42:08
Kemi gjetur nje portofol ne oborrin e Bashkise Shkoder. Portofoli eshte femrash dhe nuk ka mjet identifikimi brenda. Ka vetem lek dhe nje çeles shtepie.
Shkarkoni aplikacionin JOQ ALBANIA në platformat