Humbje portofoli

Shkruar nga: Ersiola | Publikuar më: 2022-11-21 14:34:05
Me dat 15 nentor ne shkoze ne afersi te shkolles Marie Logoreci me ka humbur portofoli me karte identiteti dhe disa karta tjera personale dhe nje sasi euro dhe lekesh

Tel: 0698885617