Portofol I humbur tek re Bogdaneve Tirane

Shkruar nga: Eris | Publikuar më: 2022-11-22 14:44:56
Kam humbur nje portofol te rr Bogdaneve . Brenda ka rreth 4500 lek qe mund ti mbaj personi qe e gjen. Do I jap shperblim dhe 100$ nese gjendet dhe me kontaktoni. Eris P te dhenat e personit.me duhen dokumentat. Ju lutem kontaktoni ne Whatsapp 0696032171. Flm

Tel: 0696032171