Qen i humbur

Shkruar nga: Ambra | Publikuar më: 2022-11-24 22:12:44
Ka hum i qen i zi i madh duket qen i pastër ndodhet në zonen yrshek... Kujt ti jet tmthot dhe ja jap ... Qeka qen i dashur

Tel: 0684989294