Portofol Laprake

Shkruar nga: Kristian | Publikuar më: 2022-11-27 19:21:39
Me ka humbur portofoli me 500 mije lek brenda dhe DOKUMENTET ANGLEZE brenda. Kush e ka gjetur eshte i lutur te me njoftoi ne numrin e telefonit 0696612310 kundrejt shperblimit.
Shkarkoni aplikacionin JOQ ALBANIA në platformat