Portofol i zi dhe kufje

Shkruar nga: Endri | Publikuar më: 2023-03-19 23:36:22
Me kane vjedhur portofolin dhe kufjet ne nje palester ne Misto Mame Pallatet Cabej.I lutem personit qe e ka marr ta dorezoj sepse eshte kapur nga kamerat cdo levizje ose do denoncohet ne polici.Nese e ka gjetur dikush tjeter te kontaktoj ne 0692590990. Leket le ti mbaj me duhen vetem kartat dhe patenta.

Tel: 0692590990