Mising cat

Shkruar nga: Lata Shehi | Publikuar më: 2023-03-21 17:36:36
Macja ka humbur rreth zones se Hoxha Tahsin prej dy ditesh. Eshte gri me pjese te bardha ne zonen e barkut dhe qafes. Nese dikush e sheh ju lutem te me kontaktoje pasi eshte i semure dhe ka nevoje per trajtim dhe ushqim specifik. Do te kete shperblim per kedo qe e gjen. Faleminderit!

Tel: 0694033343