Portofol

Shkruar nga: Portofol i zi | Publikuar më: 2023-03-22 20:21:31
Afer ambasadës amerikane afer mullirit re sracioni i autobizit të unazës më ka humbur portofoli.Ju lutem ta dorëzoj pasi parat ishin të një invalidi dhe përgjegjësia për to është mbi mua.E kishim të vështirë t'i siguronim.Ju lutem dhe një herë të na i ktheni megjithëse shanset janë të pakëta për atë Zot kthejini.Kini mëshirë😓

Tel: 0677374618