Mace e humbur

Shkruar nga: Lindis Shkalla | Publikuar më: 2023-09-13 13:45:38
Eshte larguar ste marten ne mgjes nga shpiaa macoku me emrin scott esht ngjyr gri british, esht i urt i afrohet kujtdo, ju lutem kush e ka pare te me kontaktoje ne nr e telefonit dhe kush e gjen do te shperblehet 0676382787 Tel: 067 638 2787

Tel: 067 638 2787