Portofol i humbur

Shkruar nga: Erlind Alldervishi | Publikuar më: 2023-09-14 07:58:01
Ka humbur nje portofol pa leke brenda. Kam pasur vetem dukumenta patente dhe karte ID. Ju lutem kush e ka gjetur te kontaktoje ne nr 0688859489 Faleminderit!

Tel: 0688859489