Ka humbur portofol i zi

Shkruar nga: Megi | Publikuar më: 2023-09-15 13:24:49
Doja te beja nje njoftim. Ne mengjes ne oren 08:30 me ka humbur kuleta. Kam hipur tek urbani i qytet studentit dhe me pas tek unaza deri ne vasil shanto. Kuleta eshte e zeze, e vogel dhe lexon diplomat international. Ju lutem kush e gjen te me ktheje vetem kartat.

Tel: 0692569294