cante meshkujsh dore

Shkruar nga: Alban Kasa | Publikuar më: 2023-09-15 20:12:13
cante dore ngjyre kafe. ka pasur brenda patente , karte identiteti, celes makine dhe para. canta dyshoj se ka humbur nga rrethrrotullimi i tegut autostrades deri ne Kamez. fiks se ku na ka ra nuk e dime se e kemi harru siper makines kur kemi fut femijet ne makine. ju lutem kush e ka gjetur ta dorezoje. numri i kontaktit 0694541934. ju faleminderit shume! jua shperblej!

Tel: 0694541934