Portofol

Shkruar nga: Qani brahushaj | Publikuar më: 2023-09-17 18:44:18
Pershendetje Ne date 16/09/23 me ka humbur portofoli me te gjitha kartat dhe leket brenda rreth ores 19:30 Ne fier pedonale ne nje lokal ngjitur Harly jan 2 persona qe e kane mare kemi pamje te kamerave ne rruge dhe do ju lutesha te me telefononi ne nr 0696387046 Faleminderit

Tel: 0696387046