Portofol i humbur

Shkruar nga: Majlinda | Publikuar më: 2023-09-18 20:03:27
Pershendetje JOQ sot paradite rreth ores 14:00 me ka humbur portofoli tek rruga e spitalit para bashkise Vlore. Pervec shumes te konsiderueshme te lekeve kisha karten e identitetit dhe karta te tjera me vlere. Do i lutesha personit qe e ka gjetur ta kthej kundrejt nje shperblimi. Faleminderit!

Tel: 0694853163