Humbur kulete

Shkruar nga: Aurel Merkohitoj | Publikuar më: 2023-11-16 19:40:46
Pershendetje. Sot pas ores 3 mbasdite me ka humbur nje portofol. Ne brendesi kisha patent dhe kartat perfshir karten e identitetit me iniciale A.M. Nqse e ka gjetur njeri lutem te ktheni portofolin me karta,leket mund ti mbani.

Tel: +355693869148