Humbur portofol

Shkruar nga: Anxhela | Publikuar më: 2023-11-16 21:24:35
Me ka humbur portofoli tek rrethrrotullimi i komunes,me karten e idetitetit dhe patenten. Faleminderit!

Tel: 0693174189