Cant e humbur

Shkruar nga: Ersi | Publikuar më: 2023-11-17 13:00:08
Pershendetje me ka humbur ne Berat te ura e varur nje cante e zez dhe brenda ka portofolin me lek , karta e indetitetit me inicjale B.H , patenda , eshte dbe nje celes shpie .. do ju lutesha shume kush e gjen ta dorzoj ne polici ose tme kontaktoj ..

Tel: 0693991355