Cante e humbur

Shkruar nga: Erisa | Publikuar më: 2023-11-18 07:57:03
Me ka humbur nje cante e zeze e vogel ne zonen e yzberishtit afer lokalit cormeum brenda gjendet portofoli dhe disa te tjera ju lutem kush e ka gjetur tme kontaktoj.

Tel: 0693495422