Me ka humbur qanta ne shkoder

Shkruar nga: Debura Ndoci | Publikuar më: 2023-11-19 14:15:49
Me ka humbur qanta tek sheshi Nene Tereza ne shkoder, eshte nje qante e zeze ka brenda portofol me karte indetiteti dhe patente, dhe nje sasi te konsiderueshme lekesh. Kush e ka gjetur eshte i lutur te kontaktoje normalisht kundrejt shperblimi. Qanta ka qene ne nje stol ne pedonale.

Tel: 0682642900