Karte id karte banke

Shkruar nga: Erald | Publikuar më: 2023-11-19 17:18:17
Eshte gjetur ne zonen e vollges durres karte id dhe karte banke te zonjes dhe ndodhen ne zyrat e policise bashkiake durres

Tel: 0688558752