Portofol

Shkruar nga: Franceska | Publikuar më: 2023-11-20 20:14:21
Kam humbur portofolin tek ish stacioni trenit-rruga e burgut. Kisha karten id,patenten dhe disa karta te tjera.

Tel: 0694479736