Ka humbur nje portogol femrash ngjyre roze

Shkruar nga: Dori | Publikuar më: 2024-02-04 14:37:34
Ka humbur nje portofol femrash ngjyre roze sot rreth ores 7 te mengjesit ( data 4 shkurt 2024) tek ish tregu elektrik perballe neptunit ne lagje. Ju lutemi nese dikush e ka gjetur me duhen vetem kartat dhe jo leket. Inicialet e dokumentave D.B . Faleminderit

Tel: 0696753614