Pashaportë e humbur

Shkruar nga: Ledjon | Publikuar më: 2024-02-05 09:02:05
Gjatë kthimit nga kosova, ka humbur pashaporta koreane e mëposhtme. Cilido person që e gjen dhe e dorzon ka shpërblim 200euro. Ju lutem kontaktoni numrin: 0684030121

Tel: 0684037121