Pashaportë e humbur

Shkruar nga: Ledjon | Publikuar më: 2024-02-05 10:12:49
Gjatë kthimit nga Kosova, ka humbur pashaporta e mësipërme. Cilido person që e gjen dhe e dorzon ka shpërblim 200Euro. Ju lutem kontaktoni numrin: 0684030121

Tel: 0674030121