Portofol

Shkruar nga: Joana Hoxha | Publikuar më: 2024-02-08 10:12:58
Ka humbur nje portofol femrash ngjyre kafe ne zonen e pallateve cabej rreth ores 9:40 te mengjesit , ka brenda 2 patenta, karte identiteti dhe karte banke. Ju lutem ta ktheni ta dorzoni diku ska problem per leket, ti mbajne vetem te me kthejne dokumentat.

Tel: 069 461 4810