Qen i humbur

Shkruar nga: Milena | Publikuar më: 2024-02-08 13:15:31
Sot ne mengjes ne lagjen 5 ne qytetin e korces ka humbur ky qen,kush e ka pare ose ka dijeni dijeni per vendodhejn e tij te na kontaktoje ne faqen e FB ose ne nr e tel 0693888955,kundrejt nje shperblimi...theksojm se qeni esht me ilace per momentin dhe ka nevoje per mjekim,ju faleminderit

Tel: 694737695