Kuletë e humbur, 20 janar, 18:00-18:30

Shkruar nga: Loro | Publikuar më: 2024-02-09 18:56:54
Ka humbur një portofol i zi me mbishkrim metalik Jinabolai në cep rreth orës 18:00-18:30 në datë 20 janar 2024 në bllokun V. Shanto, rreth zonës duke u nisur nga rruga Viktor Eftimiu pranë KESH duke dalë për te ish-diplomati për nga kryqëzimi i Postës dhe dyqanit One. Portofoli kishte brenda lekë dhe euro, nja 2 dokumenta bashkë me një kartë shëndetësore me emër mbiemër.

Tel: 0672649998