Cante e humbur

Shkruar nga: Ermal vecaj | Publikuar më: 2024-02-12 22:08:49
Na ka humbur nje cante e zeze ne zonen e mbikalimit te fushe krujes ,canta ka brenda nje shume te konsiderueshme parash dhe dokumenta te rendesishem, ju lutemi kush ta gjeje te na riktheje dokumentat (pa u identifikur mbesni anonim ) ose dorezoni dokumentat ne polici ju lutem

Tel: 0672411111