Ka humbur nje me mbiemer Pepa

Shkruar nga: Olsi | Publikuar më: 2022-09-23 10:18:35
Ka humbur nje pashaport ne zinen e beratit dhe lushnjes me mbiemer Pepa , pashaporta disponon nje vize brenda , ju lutem kush e gjen te telefonoj ne kete numer 0693935421

Tel: