Humbje e portofolit

Shkruar nga: Lavdie | Publikuar më: 2022-09-27 10:45:46
Pershendetje.Sot kur kam nderruar autobuzin e unazes tek stacioni i inxhinierise dhe mora autobuzin e kombinatit tek 21 dhjetori me ka humbur portofoli me disa karta dhe ca te holla.Nese dikush e gjen une quhem Lavdie Bafti dhe kam kete nr tel 0686507662.Ju lutem kush e ka gjetur te me njoftoje ne nr me lart.Nuk eshte problem per te hollat.

Tel: