Persh ju lutem me ndimoni

Shkruar nga: Anis | Publikuar më: 2022-09-28 17:27:35
Persh ju lutem me ndimoni sot rreth ores 11 paradite ne zonen rreth ekonomikut ne tiran me ka humbur pashaporta me emrin anis zhupani ju lutem nese dikush e ka gjetur dhe ma kthen do ja shperblej se me duhej per tu larguar nr 0692210007

Tel: